×

Spookachtig winkelen tijdens Halle-Wien op 29 oktober

27/10/2022

Op zaterdag 29 oktober staat het centrum van Halle weer helemaal in het teken van Halloween! De Halse handelaars delen heel wat lekkers uit en bezoekers kunnen opnieuw genieten van animatie in de straten. Bovendien valt er 3 keer een waardebon van € 50 te winnen en is parkeren in de binnenstad (rode en groene zone) gratis!

Spookachtig circus

Het thema van deze Halloweeneditie is 'The Spooky Circus', gebaseerd op oude rondtrekkende circussen. Tussen 13u en 18u kan jong en oud in het centrum genieten van heel wat activiteiten.

  • Kindergrime aan de spooky schminkstand: hier kunnen kinderen zich laten omtoveren tot een heks, skelet, zombie ... Ideaal voor een trick or treat-uitstap!
  • Circusworkshop: jongeren leren hier verschillende circustechnieken.
  • Circusspelen: kom ringwerpen, blikgooien of laat je spierballen zien bij het hamerspel.
  • ‘Trick or treat’: ga langs bij de deelnemende handelaars (te herkennen aan een pompoen voor de deur) en krijg een lekkere beloning in de plaats.
  • Randanimatie in de straten. Opgepast, want er dwalen enge, mysterieuze figuren door het Halse centrum op zoek naar mensen om te doen schrikken … maar gelukkig ook om lekkers uit te delen!

Kleurwedstrijd

Dit jaar organiseren de Halse handelaars ook een kleurwedstrijd voor kinderen. Breng de tekening, die je kan vinden bij verschillende handelaars, op zaterdag 29 oktober ingekleurd binnen bij Den Bollewinkel (J. Possozplein 9A) en maak kans op een geschenkbon t.w.v. € 50. Alle deelnemers krijgen bovendien een lekker cadeautje!

Gratis parkeren

Om bezoekers tijdens dit spookachtige weekend nog extra in de watten te leggen, is parkeren in de binnenstad gratis op zaterdag 29 oktober. Dit geldt voor de rode en groene zone. Opgelet! In de blauwe zone moet je nog steeds je parkeerschijf plaatsen, of over een geldige parkeerkaart of bewonerskaart beschikken. Op de Shop & Go-plaatsen blijft de maximale parkeerduur van 30 minuten ook van kracht.

Meer info voor de pers

Johan Servé

Telefoon

02 365 99 03

Functie(s)

  • 5de schepen (openbare werken, afvalbeleid, lokale economie)
  • Gemeenteraadslid Vooruit Halle
Meer info en contact