×

Halle kijkt uit naar ‘ne schone zomer 2023’

15/06/2023

Wat hebben wij zin in de zomer! De #Halledaarheen-pakketten vliegen de deur uit, onze zomerbrochure puilt uit met evenementen en de binnenstad zal nog nooit zo zomers aangekleed zijn. Wij maken er met jullie graag opnieuw ‘ne schone zomer’ van.

Vanaf nu tot september vinden tientallen zomerse activiteiten plaats in Halle. Van de braderie in het centrum van Halle, over Kermis Hondzocht in Lembeek tot Spectakulo in Buizingen… in geen enkele deelgemeente verveel je je deze zomer.

Handige zomerbrochure

Het overzicht verloren? Geen nood, wij hebben al die evenementen gebundeld in een zomerbrochure. Je vindt die, handig uitneembaar, in het juni-nummer van ons magazine Info Halle. Ook bij handelaars en aan de balies van de stadsdiensten kan je de zomerbrochure krijgen. En verder kan je natuurlijk altijd op zoek naar nog meer inspiratie voor zomerse uitstappen via www.halle.be/halledaarheen.

Populaire #Halledaarheen-pakketten

Iedereen kan in Halle mee de zomer vieren dankzij onze #Halledaarheen-pakketten. Intussen ontvingen we al tientallen aanvragen voor zo’n pakket. Verenigingen en organisatoren geven hun evenementen zo een extra zomerse toets, handelaars kleden er de etalages mee aan en inwoners versieren hun straten. Van vlagjes, gepersonaliseerde affiches, frisbees en strandstoelen tot strandballen, stoepkrijt en stickers…Met dit pakket kan de zomer niet meer stuk. Je pakket aanvragen kan via www.halle.be/halledaarheen-pakket.

Zomers versierde binnenstad

In de winkelstraten hangt de hele zomer lang zomerse versiering op. Wie zin heeft kan met het gezin zelfs enkele leuke dieren in het straatbeeld ontdekken. Alweer een goede reden om de bruisende binnenstad te verkennen.

Breng ons een bezoekje op deze evenementen

Zelf trekken we er natuurlijk ook op uit. Omdat binnen zitten niets voor ons is tijdens ne schone zomer spot je ons op de Inwonersdrink in het Albertpark op zondag 25 juni, tijdens de viering van de Vlaamse Feestdag op de Grote Markt op dinsdag 11 juli en op de Warandedag in Essenbeek op woensdag 30 augustus. Kom gerust even dag zeggen en neem een foto met de leuke accessoires in onze zomerse photobooth.

Over foto’s gesproken… Trek jij de komende weken naar een van de zomerse evenementen in Halle? Neem dan zeker foto’s en post ze met #halledaarheen op sociale media. Zo laat je iedereen meegenieten van ne schone zomer in Halle!

Meer info voor de pers

Louis Van Dionant

Mobiel

0499 70 23 83

Functie(s)

  • 6de schepen (jeugd en onderwijs, financiën, communicatie, juridische zaken, participatie, dienstverlening)
  • Gemeenteraadslid CD&V

Christophe Merckx

Telefoon

02 365 99 03

Mobiel

0496 37 04 85

Functie(s)

  • 3de schepen (burgerlijke stand en bevolking, bibliotheek, senioren, preventie, sociale projecten, evenementen en feestelijkheden)
  • Gemeenteraadslid CD&V
Meer info en contact