×

Erkende sportclub? Vraag voor 31 augustus je werkingssubsidie aan

10/08/2023

Erkende sportverenigingen hebben tot 31 augustus de tijd om een werkingssubsidie aan te vragen bij de stad Halle. We vereenvoudigden dit jaar de procedure.

Met de werkingssubsidie ondersteunt de stad erkende sportclubs in hun jaarlijkse werking. Halle vereenvoudigde het subsidiereglement om het voor de verenigingen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Duidelijke categorieën

Het reglement wordt voortaan opgedeeld in verschillende toelages: een basistoelage, een materiaaltoelage, een werkingstoelage en een projecttoelage. De basistoelage verhogen we van 50 naar 150 euro per club. Binnen de werkingstoelage wordt er met duidelijke categorieën gewerkt. Op die manier ligt de bewijslast voor de sportverenigingen een stuk lager en gaat de aanvraag sneller. Alle subsidieaanvragen verlopen voortaan ook digitaal.

Bereid je aanvraag voor

Om het voor jezelf eenvoudig te houden, bereid je best op tijd de aanvraag voor en verzamel je alle bewijsstukken digitaal. Eens we de aanvraag ontvangen hebben, sturen we een bevestigingsmail. Vind je die niet meteen? Kijk dan zeker ook even in de spam-map van je mailbox.

Een aanvraag doe je via Werkingssubsidie voor sportverenigingen | Stad Halle

Meer info voor de pers

Pieter Busselot

Telefoon

02 365 99 03

Mobiel

0470 90 18 15

Functie(s)

  • 1ste schepen (sport, patrimonium, onroerend erfgoed, ICT, logistiek en aankoop, innovatie en smart city, landbouw)
  • Gemeenteraadslid CD&V
Meer info en contact

Gerelateerd nieuws

Lamme Gisj-stadion Lamme Gisj-stadion

Lamme Gisj-stadion opnieuw in handen van stad Halle

Het Lamme Gisj-stadion komt weer in handen van stad Halle. De stad sluit een dading met de CVBA Koninklijke Halse Sportclub.

VeertigbunderdreefVeertigbunderdreef

Stad Halle en Agentschap voor Natuur en Bos effenen samen het pad voor WK Gravel

In het Hallerbos wijkt het asfalt in een deel van de Veertigbunderdreef en de Dreef van Eigenbrakel. Dat is goed nieuws voor mens en dier.

loper Image by fxquadro on Freepikloper Image by fxquadro on Freepik

Olympic Essenbeek-Halle krijgt renteloze lening voor renovatie atletiekpiste

29/05/2024

Atletiekclub Olympic Essenbeek-Halle (OEH) krijgt van de stad Halle een renteloze lening van 25.000 euro voor de renovatie van de atletiekpiste in