×

Nieuwe fietsen en digitale sloten voor Blue-bikes in Halle

28/08/2023

De Blue-bikes aan het station van Halle beschikken voortaan over digitale sloten. Zulke sloten zijn een pak gebruiksvriendelijker dan de traditionele. Blue-bike zorgde ook voor gloednieuwe deelfietsen in onze stad.

Geen gedoe meer met sleutels

Neem je een deelfiets langs de Vandenpeereboomstraat aan het station van Halle? Dan zal dat vanaf nu eentje zijn met een digitaal slot. Zo’n digitaal slot biedt heel wat voordelen. Er is geen wachttijd aan een sleutelautomaat, je kiest zelf een fiets in de app en je hoeft niet langer een sleutel bij te houden. Blue-bike en de stad Halle willen zo nog meer mensen overtuigen van het gemak van deelmobiliteit én de fietservaring van inwoners en bezoekers verbeteren.

Nieuwe fietsen

Naast de nieuwe digitale sloten, plaatste Blue-bike ook gloednieuwe fietsen in Halle. Ze zijn van Belgische makelij. Een maatwerkbedrijf in onze regio staat in voor het onderhoud. De nieuwe Blue-bikes hebben 7 versnellingen, automatische lichten, een gsm-houder en een stevig mandje. Meer informatie over de Blue-bikes in Halle vind je op www.blue-bike.be.

Meer info voor de pers

Bram Vandenbroecke

Telefoon

02 365 99 03

Mobiel

0471 79 63 25

Functie(s)

  • 2e schepen (mobiliteit, openbaar groen, dierenwelzijn, milieu, archief, streekmuseum, toerisme en erfgoed)
  • Gemeenteraadslid Groen
Meer info en contact

Gerelateerd nieuws

electrische wagen opladen image by Freepikelectrische wagen opladen image by Freepik

Neem parkeerplek aan laadpaal enkel in tijdens het laden

In Halle herken je de laadplaatsen voor elektrische voertuigen aan de opvallende groene kleur en het bord met een stekker.

VanhamstraatVanhamstraat

Zone 30 in Vanhamstraat en Heideveld en langer parkeren in Lijsterlaan

26/06/2024

Halle verandert de verkeers- en parkeerregels op sommige plekken in de stad voor veiliger en aangenamer verkeer voor iedereen.

2 mensen verhuizen2 mensen verhuizen

Aanvraagtijd vergunning voor inname van openbaar domein afhankelijk van hinder

20/06/2024

Een plek voor je huis voorzien voor een verhuiswagen, een container of een stelling? Dan heb je een vergunning van de stad nodig.