×

Auditrapporten

Stad Halle wordt zoals andere lokale besturen sinds 2014 onderworpen aan audits van een agentschap van de Vlaamse Overheid; audit Vlaanderen. Naast audits zetten zij bovendien ook in op het sensibiliseren en informeren over organisatie- en risicobeheersing. De resultaten worden gepubliceerd in de vorm van een auditrapport en kan je hieronder raadplegen.


Auditrapport Gezinszorg

De thema-audit Gezinszorg voert Audit Vlaanderen uit bij 12 lokale besturen met een erkende dienst voor ‘Gezinszorg en aanvullende thuiszorg’. Deze diensten helpen bepaalde doelgroepen met diverse hulp in huis. Audit Vlaanderen beoordeelde naast de evaluatie van de beheersing van de risico’s gelinkt aan het specifieke thema ook enkele elementen van de ruimere organisatiebeheersing. 

In het rapport wordt 1 aanbeveling genoteerd bij het thema 'aanrekening prestaties', nl. 'zorg voor transparantie en continuïteit voor belangrijke handelingen/functies zoals de wisselwerking met de Departement Zorg.' Een actieplan werd bij het rapport gevoegd.

Raadpleeg het rapport
 


Auditrapport organisatiebeheersing

Het rapport over organisatiebeheersing en de status van de aanbevelingen van vorige audits kreeg een 'groene score' over de ganse lijn, zonder opmerkingen.

Raadpleeg het rapport