×

Geniet van kerstsfeer in de dienstencentra

07/12/2023

Ook de dienstencentra gaan goedgemutst 2024 in! De komende dagen snuif je kerstsfeer op in De Lemoon, De Pasja en in woonzorgcentrum Zonnig Huis.

De kerstmutsen liggen klaar in de dienstencentra, want ook daar breekt de gezelligste tijd van het jaar aan. In het dienstencentrum De Lemoon in Lembeek geven ze de aanzet met een kerstmarkt op vrijdag 8 december van 10u30 tot 17u. Kom zeker eens langs, iedereen is welkom!

Zelfgemaakte cadeautjes

Al andere plannen die dag? Dan krijg je een herkansing tijdens het weekend. In dienstencentrum De Pasja en woonzorgcentrum Zonnig Huis ben je welkom op zaterdag 9 en zondag 10 december van 10u30 tot 17u. Je kan er zelfgemaakte cadeautjes kopen of nippen van een glühwein, warme choco en ander lekkers.

Groot kerstsfeer

De apotheose is het grote kerstfeest. Dat vindt plaats op dinsdag 19 december 2023 van 11u tot 17u in de cafetaria van Van Koekenbeek. Een gezellige namiddag met heel wat lekkers op het menu. Dat belooft! Om 14u is er een verrassingsoptreden gepland.

Zin in meer kerstsfeer? Surf naar www.halle.be/eindejaar en ontdek wat er allemaal te beleven valt in Halle deze winter.

Meer info voor de pers

Johan Servé

Telefoon

02 365 99 03

Functie(s)

  • 5de schepen (openbare werken, afvalbeleid, lokale economie)
  • Gemeenteraadslid Vooruit Halle