×

Overal iets te beleven

Zomerse koopjes ☀️

De zomersolden beginnen officieel op 1 juli, maar in Halle geniet je al vanaf 27 juni van scherpe aanbiedingen. Perfect om een nieuwe zomeroutfit te shoppen, voor je op vakantie vertrekt. Geniet tijdens je uitstap zeker ook van een leuk terrasje. Je hebt keuze genoeg in ons gezellig centrum. Sommige winkels zijn ook open op zondag!

Pop-up Winkels 🛍️

Tijdens de Braderie openen enkele pop-ups de deuren in de binnenstad. Zo spot je onder andere een Sneakershop en zelfgemaakte juwelen van Fonckel in de Basiliekstraat, en koop je op de Maandagmarkt honing bij Weyns Honing en kinderspullen bij Finn Zeppelin.  

Animatie 🎪

Je hoeft geen koopjesjager te zijn om iets te beleven tijdens 4 dagen Braderie. Op verschillende plaatsen is er extra animatie. Op het Cardijnplein draait alles rond fietsen, dus test bijvoorbeeld eens een eenwieler of hoge bi (zo’n antieke fiets met gigantisch voorwiel). In de Molenborre leven de kinderen zich uit in een speelparadijs met onder andere springkastelen, leuke megaspellen en een schminkstand. In de winkelstraten verrassen enkele straatartiesten je met toffe acts. 

Muziek en optredens 🎵


Beestenmarkt | Café Bidon

Zaterdag Zondag
9u - 11uKlaar wakker Live (Radio Victoria)9u - 11uRadio Victoria Live
11u - 15uSfeermuziek15u - 16uDecibells
15u - 16uRight and Left Live16u - 18uRudi Tastenoe
18u - 19uWIP  
20u30Maquebra's  


Bergensesteenweg | Café Cambrinus

Zaterdag Zondag
11u - 20uGeert MaeckelberghVanaf 14uDJ doorheen de dag
18uDe Kozzes20uDe Kozzes

 

Foodbar 🍽️


Bergensesteenweg | Aan Tafel

DonderdagVrijdagZaterdag
Muzikale omlijsting door MaFlowAfterwork (met cocktails en kroketten)Vanaf 14uFoodbar
Karaoke in het restaurant Vanaf 18uPaëlla van Joris