×

Supporter voor de Rode Duivels aan de grote schermen in Halle en Lembeek

Cafébazen en organisatoren van evenementen zetten in Halle de komende weken grote schermen op. Zo kunnen de Hallenaren samen supporteren voor de Rode Duivels op het EK Voetbal. 

In Halle kan je de komende weken op grote schermen de wedstrijden volgen van de Rode Duivels op het EK Voetbal. Verschillende cafébazen werken hiervoor samen, zodat je met familie of vrienden onze nationale ploeg kan aanmoedigen. Ook organisatoren van evenementen zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen van het tornooi van de Belgen. 

Wanneer spelen de Rode Duivels?

• Maandag 17 juni, 18u:

België - Slowakije 

• Zaterdag 22 juni, 21u:

België - Roemenië 

• Woensdag 26 juni, 18u:

Oekraïne – België

Waar kan je kijken?

  • Cardijnplein

De cafébazen van de Grote Markt werken samen om er een groot voetbalfeest van te maken en zetten hun groot scherm op aan het Cardijnplein. Sfeer, muziek en drank en eten … Meer moet dat niet zijn. De horeca wijkt uit naar het Cardijnplein, omdat de kiosk nog tot eind juni heel wat ruimte inneemt op de Grote Markt. Doen de Rode Duivels het goed, dan verhuist het scherm bij de volgende wedstrijden naar de Grote Markt. 

  • Claesplein

In Lembeek verzamelen de supporters voor het groot scherm op het Claesplein. Café De Mustang zendt alle wedstrijden uit, en voor en na de match is er extra ambiance. 

  • Melkstraat/Maandagmarkt

Cafés Vontjesboer en Den Assureur zetten opnieuw een groot scherm op aan de hoek van de Beestenmarkt en de Melkstraat. De tap staat nooit droog en wie honger heeft, bestelt een snelle hap bij een van de restaurants in de Melkstraat.

  • Vlaamse kermis

Op de Vlaamse kermis op het Sisseplein pik je de wedstrijd van de Belgen tegen Roemenië live mee op groot scherm. De ambiance voor en na krijg je er gratis bij.

Extra verkeersmaatregelen

De verkeershinder blijft beperkt. Tijdens de wedstrijden hebben leveranciers geen toegang tot de winkelstraten via de Beestenmarkt en de Maandagmarkt. Fietsers rijden dan ook even om. Het verkeer dat via de Ninoofsesteenweg naar de Volpestraat rijdt, kan wel langs rijden.

In Lembeek wordt er een tijdelijk parkeerverbod ingesteld op de parkeerstrook aan de Stationsstraat, vlakbij het Claesplein. Op die strook worden mobiele toiletten geplaatst.

Meer info voor de pers

Christophe Merckx

Telefoon

02 365 99 03

Mobiel

0496 37 04 85

Functie(s)

  • 3de schepen (burgerlijke stand en bevolking, bibliotheek, senioren, preventie, sociale projecten, evenementen en feestelijkheden)
  • Gemeenteraadslid CD&V

Gerelateerd nieuws

verlichting Stroppenverlichting Stroppen

Openbare verlichting blijft opnieuw branden na het einde van de Stroppenconcerten

Net als vorig jaar blijft de openbare verlichting na de Stroppenconcerten branden.

koppel met huissleutels Image by Freepikkoppel met huissleutels Image by Freepik

Jouw woonproject verhuren? Ontdek de voordelen van geconventioneerde verhuur

Heb je drie of meer woningen en wil je die verhuren? Dan is geconventioneerde verhuur misschien iets voor jou.

Liliane Saint Saint-PierreLiliane Saint Saint-Pierre

Vier samen met Liliane Saint Saint-Pierre de Vlaamse feestdag in Halle

Op 11 juli vier je ook in Halle de Vlaamse feestdag met een gratis optreden van Liliane Saint-Pierre.