×

Vier mee ‘ne schone zomer’ met het #halledaarheen-pakket

Zin in een onvergetelijke zomer? Stad Halle viert graag mee en stelde een pakket samen dat handelaars en organisatoren van buurtfeesten gratis en voor niks kan aanvragen via het online formulier op www.halle.be/halledaarheen-pakket. In het pakket zit kleurrijk decoratiemateriaal zoals raamstickers, maar ook gegarandeerd (spel)plezier met onder andere punchballonnen en selfie-kaders. Alles dus om van jouw zomer helemaal ‘ne schone zomer’ in Halle te maken!

Ben je een handelaar en wil je jouw zaak kleurrijk zomers versieren? Wil je met je vereniging je lokalen of je evenement omtoveren tot een feestelijke vakantiespot? Of maak je graag samen met buren, vrienden en familie van jouw straat of buurt een zomers vakantieparadijs? Bestel dan snel jouw persoonlijk #halledaarheen-pakket via www.halle.be/halledaarheen-pakket!

Een waaier aan zomers plezier

Van kleurrijke raamstickers en waaiers tot vrolijke vlaggenlijnen en punchballonnen. Het zomers plezier is verzekerd. Bovendien kan je ook selfie-kaders uitlenen om de vakantieherinneringen met vrienden en familie voor altijd vast te leggen, en dan zijn er uiteraard nog onze uitleenbare strandstoelen om heerlijk uit te rusten van al dat zonovergoten plezier. Vraag jouw pakket hieronder aan, dan vieren we samen een onvergetelijke ‘schone zomer’!