×

Dag tegen Kanker op 17 oktober: Toon je steun op de Grote Markt

Kanker draag je niet alleen. Dat tonen we op donderdag 17 oktober op de Grote Markt, tijdens de 25ste editie van de Dag tegen Kanker.

Samen met Kom op tegen Kanker, zorgverleners, vrijwilligers, bekende gezichten en sympathisanten laten we op de Dag tegen Kanker zien dat kankerpatiënten en hun omgeving er niet alleen voor staan.

Steunmuur op de Grote Markt

Tussen 9 uur en 17 uur vind je op de Grote Markt grote gele lintjes die symbool staan voor solidariteit. Deze lintjes vormen een ‘steunmuur’, waarop iedereen een persoonlijke boodschap kan achterlaten voor iemand die getroffen is door kanker. Door samen het gele lintje te dragen en een boodschap te schrijven, tonen we dat we solidair zijn met de meer dan 45.000 Vlamingen die elk jaar de diagnose kanker krijgen.

Doe mee als vrijwilliger

We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die deze dag extra bijzonder willen maken. Jij spreekt mensen aan en nodigt hen uit om een boodschap op de steunmuur te schrijven. Je helpt ook graag ouderen of minder mobiele mensen bij het opschrijven van hun boodschap. Daarnaast ben je er voor iedereen die even zijn verhaal kwijt wil of ervaringen wil delen. Wie wil meewerken kan een mail sturen naar marleen.wouters@halle.be.

Meer info en contact