×

Emotionele Groei: Ontdek de 'Spring-Je-Oké' Mat tijdens ons Gratis Infomoment

Uitgeverij Trill's & V.Z.W. Mental Power biedt jou dit gratis infomoment aan. Als een van de 200 JEZ! Organisaties van 2024 zijn we trots op deze erkenning, die ons motiveert om ons werk voort te zetten en bij te dragen aan de ontwikkeling van de jeugd, de toekomst van morgen. Alle tools die we presenteren zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.


Mieke Spanhove, de visionaire ontwerpster achter de 'Spring-Je-Oké' mat, nodigt je uit om zelf de impact van de mat te ervaren binnen jouw omgeving. Ontdek het potentieel van deze innovatieve oplossing tijdens ons gratis infomoment.


Wil je als ouder, therapeut, kindercoach, leerkracht of opvoeder de emotionele ontwikkeling van kinderen ondersteunen? Dan is dit gratis infomoment over de 'Spring-Je-Oké' Mat een niet te missen kans. Emoties zijn een essentieel onderdeel van het leven, maar voor veel kinderen kan het lastig zijn om hiermee om te gaan. Door deel te nemen aan dit infomoment krijg je inzicht in hoe de 'Spring-Je-Oké' Mat kinderen helpt om hun emoties te begrijpen en te reguleren.


Als ouder, leerkracht of opvoeder leer je hoe je kinderen kunt ondersteunen bij het omgaan met uitdagingen en het ontwikkelen van veerkracht. Ontdek hoe je een emotioneel veilige omgeving kunt creëren waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen. Krijg praktische tools aangereikt om kinderen te begeleiden bij het ontdekken van hun innerlijke kracht.


"De 'Spring-Je-Oké' mat wordt ondertussen al met succes gebruikt in verschillende gezinnen, scholen en zelfs een kinderziekenhuis. Ontdek zelf hoe deze mat een waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw omgeving. Meld je nu aan voor ons gratis infomoment en laat je inspireren!"



PRAKTISCHE INFO: infomoment is op vrijdag 9 augustus 2024
van 14u tot ongeveer 16u
adres: Praktijk De Vrije Vogels, Ninoofsesteenweg 540, 1500 Halle


Bron: UiTinVlaanderen.be

Date
Prijs
Gratis
Extra info

Basistarief: €0,00,-

Organisatie
V.Z.W.. Mental Power
Leeftijd
18+
Types
Lezing of congres
Contact
Adres
V.Z.W.. Mental PowerWellingtonstraat 96 8400 Oostende
E-mailadres
info@vzwmentalpower.be